Land van herkomst

Gewicht

Picanha Don Pedro grainfed

41.60

Wissen

Picanha Don Pedro grainfed online bestellen.

Verpakt per : ca. 1600 gram.
Herkomst : Uruguay
Opslagconditie : Gekoeld

betalingsmogelijkheden
10
Nu voor de 6e x besteld en weer super tevreden
- Dordrecht
30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
SKU 2547 Categorieën , ,

Deze grain-fed picanha uit Uruguay draagt de labelnaam Don Pedro. Don Pedro is rundvlees met een verhaal vol passie en expertise. De runderen van Don pedro zijn zorgvuldig geselecteerde Black angus en hereford runderen die jaar in jaar uit vrij rond lopen over de open vlakte en in de openlucht van de prachtige landschappen van Uruguay. De laatste 120 dagen van deze runderen krijgen ze een geselecteerd graandieet, 100% hormoonvrij. Dit zorgt ervoor dat er een mooie vetmarmering in deze picanha ontstaat die wegsmelt tijdens het bakken en een pure smaak beleving aan het vlees geeft.

De picanha is heel bekend in Uruguay tijdens de beroemde ”Asado” oftewel barbeque. Vaak een belangrijke aangelegenheid om samen te komen met vrienden en familie onder het genot van het beste vlees.Deze grain-fed picanha uit Uruguay draagt de labelnaam Don Pedro. Don Pedro is rundvlees met een verhaal vol passie en expertise. De runderen van Don pedro zijn zorgvuldig geselecteerde Black angus en hereford runderen die jaar in jaar uit vrij rond lopen over de open vlakte en in de openlucht van de prachtige landschappen van Uruguay. De laatste 120 dagen van deze runderen krijgen ze een geselecteerd graandieet, 100% hormoonvrij. Dit zorgt ervoor dat er een mooie vetmarmering in deze picanha ontstaat die wegsmelt tijdens het bakken en een pure smaak beleving aan het vlees geeft.

De picanha is heel bekend in Uruguay tijdens de beroemde ”Asado” oftewel barbeque. Vaak een belangrijke aangelegenheid om samen te komen met vrienden en familie onder het genot van het beste vlees.

Land van herkomst

Gewicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Picanha Don Pedro grainfed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Producten zoeken: