Land van herkomst

Gewicht

Flat iron steak Black Angus Clare valley

6.50

Wissen

Flat iron steak Black Angus Clare valley online bestellen.

Verpakt per : ca. 200 gram.
Herkomst : Australië
Opslagconditie : Gekoeld

betalingsmogelijkheden
10
Nu voor de 6e x besteld en weer super tevreden
- Dordrecht
30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
SKU 206589 Categorieën , , ,

Flat iron steak van 100% pure black angus beef uit Australië. Een heerlijk stuk vlees dat je zal verassen qua smaak en qua malsheid.

Heerlijke Flat iron steak Black Angus Clare Vally

De flat iron steak Black Angus Clare Vally wordt gemaakt van sukade en is het lekkerste stukje vlees van het Australische Black Angusrund. Het vlees is afkomstig van het schouder van de rund. De steak is perfect om rosé of gegrilld klaar te maken. Als het vlees na het grillen even kan rusten zorgt dit voor het beste resultaat. Het malse vlees bevat geen zeen, omdat er haaks wordt gesneden. Het kleine vetrandje zorgt voor de beste smaak.

Flat iron steak kopen

Onze Flat iron steak is van 100& pure angus beef met de Clare Vally Signature. Clare Vally is een gebied in Zuid-Australië dat vlak is en waar schone lucht is. De runderen hebben veel ruimte in weide. Door de uitstekende controle bij het proces, het verpakken en de verzending wordt er niks aan het toeval overgelaten. De runderen worden gevoed met GMO-vrij graan. Hierdoor krijgt de flat iron steak een unieke, delicate smaak. U kunt u de flat iron steak bestellen!

Flat iron steak Black Angus Clare Valley bestellen

De steak bavette wordt aan u geleverd in steaks van 200 gram. De levering zal gekoeld plaatsvinden, bij bezorging verzoeken wij u dan ook om dit zelf ook gekoeld te bewaren. U kunt hier u de steak kopen, zodat u hem morgen gekoeld in huis heeft.

De steak bestellen en puur genieten van dit stuk vlees kan nu. Doe daarom nu dit heerlijke stuk vlees in uw winkelmandje!

Land van herkomst

Gewicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flat iron steak Black Angus Clare valley” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Producten zoeken: