Land van herkomst

Gewicht

Bavette steak Black Angus Clare valley

9.95

Wissen

Bavette steak Black Angus Clare valley online bestellen.

Verpakt per : ca. 200 gram.
Herkomst : Australië
Opslagconditie : Gekoeld

betalingsmogelijkheden
10
Nu voor de 6e x besteld en weer super tevreden
- Dordrecht
30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
SKU 203648 Categorieën , ,

Australische graangevoerde Bavette van 100% pure angus beef met de Clare valley signature. Een sublieme vetmarmering die zorgt voor heel veel smaak. Bekijk HIER hoe u de bavette steak op de bbq kunt bereiden.

De smakelijkste Bavette steak!

De delicatesse voor op de barbecue is de bavette in Frankrijk. De bavette wordt soms in Nederland de vinkelap of de vanglap genoemd. Uit de flank van de rund komt de bavette en die is mager en heerlijk mals. Runderen die speciaal worden gefokt voor de bavette hebben de bavette die zo mals is dat het rauw kan worden gegeten. De barbecue is de perfecte bereidingplaasts en hier komt de bevatte meer dan tot zijn recht. Bij VIS & VLEES kunt u heerlijke bavette steak bestellen. De bavette kan een dag later al op de barbecue liggen! U kunt u vrienden of familie trakteren op een bavette in plaats van een hamburger of een worstje. U kunt vandaag bavette steak kopen!

Kwaliteit Bavette kopen

Onze bavette is van 100& pure angus beef met de Clare Vally Signature. Een sublieme vetmarmering zorgt voor ontzettend veel smaak. Clare Vally is een gebied in Zuid-Australië dat vlak is en waar schone lucht is. De runderen hebben veel ruimte in weide. Door de uitstekende controle bij het proces, het verpakken en de verzending wordt er niks aan het toeval overgelaten. De runderen worden gevoed met GMO-vrij graan. Hierdoor krijgt de bavetta een unieke, delicate smaak. Door het hoge niveau van marmering ontstaat er een unieke combinatie van smaak en malsheid. Het vlees is extreem zacht en vochtvasthoudend, wat goed voor de smaak is. Bekijk ook ons andere bavette aanbod.

Bavette bestellen online

De steak bavette wordt aan u geleverd in steaks van 200 gram. De levering zal gekoeld plaatsvinden, bij bezorging verzoeken wij u dan ook om dit zelf ook gekoeld te bewaren. U kunt hier u bavette kopen, zodat u hem morgen gekoeld in huis heeft.

Bavette is een mager werkvlees, het heeft veel beweging gehad. Hierdoor ontstaan er lange draden met een echte bite. Dit zorgt voor de eerder beschreven kenmerkende smaak.

De bavette steak bestellen en puur genieten van dit stuk vlees kan nu. Doe daarom nu dit heerlijke stuk vlees in uw winkelmandje!

Land van herkomst

Gewicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bavette steak Black Angus Clare valley” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Producten zoeken: