Hier vind u antwoord op de meeste vragen. Mocht u alsnog een vraag hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

LEVERING

Visenvlees.nl bezorgd uw bestelling thuis of op het werk (In heel Nederland, extra kosten waddeneilanden) op Dinsdag t/m Zaterdag.

Wanneer u voor 11:00 besteld ontvangt u de bestelling de volgende dag ( m.u.v. zondag en maandag). Er wordt enkel geleverd van dinsdag t/m zaterdag. U kunt bij het bestellen een dag en tijdstip aangeven.

Uw bestelling is online te volgen via track & trace die u van postNL zult ontvangen. 

Onze bestellingen worden zolgvuldig ingepakt en volgens de normen op gekoelde temperatuur geleverd. 

Bij visenvlees.nl bezorgen wij altijd vers en gekoeld af op aangegeven bezorgadres.

Bij visenvlees.nl maken we gebruik van EPS koeldozen die zorgen voor goede isolatie en koeling. Samen met een goede binnen zak en koelelementen blijven de producten mooi op temperatuur. 

Visenvlees.nl werkt samen met postNL en leveren dagelijks vele mooie producten bij mensen thuis. Wij leveren onze producten thuis van dinsdag t/m zaterdag. Wanneer u voor 11:00 besteld is uw bestelling de volgende dag in huis ( m.u.v. zondag en maandag.

Gratis verzending

Wanneer u bij visenvlees.nl voor minimaal €60 besteld is verzending gratis.

Voor bestellingen onder de €60 wordt €9,95 bezorgkosten gerekend.

Voor vlees geld bewaring onder 4°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 5/6 dagen na ontvangst van de bestelling. Vis kan zo’n 3 dagen bewaard worden bij bewaring onder 4°C.  Voor gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

Vis en vlees kan tot zes maanden bevroren bewaard worden.

Al onze producten worden vers – en niet diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op onze website. 

Doordat wij enkel met verse producten werken kan het voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar is. U kunt contact met ons opnemen als u een product mist of om te vragen wanneer iets weer op voorraad komt.

Doordat al onze producten vers worden gesneden kunnen wij niet 100% het gewicht garanderen. Wij vermelden het gewicht dan ook onder een circa gewicht.

Helaas is het niet mogelijk om producten retour te sturen. Voedsel kan bederven of heeft een beperkte houdbaarheid. U dient dan ook aanwezig te zijn bij de aangegeven tijd bij de laatste stap bij afrekenen.