Vis en vlees

Onze Boerderijen & visserijen

Wij werken al jaren samen met geweldige boeren en vissers om de mooiste producten aan te kunnen bieden.

Gekoeld verzonden

Gekoelde verpakkingen

Wij maken gebruik van gekoelde verpakkingen, nieuwe technologie, waarbij de producten zo’n 24 uur op temperatuur blijven in de doos.
Vis en vlees verzending

Geleverd aan uw deur

Orders zijn verpakt met ijspacks om duurzaamheid bij verzending te garanderen. Uw producten worden altijd vers geleverd.

Vis

Bekijk ons uitgebreide aanbod in vis en bestel gemakkelijk online.
Vis

Vlees

Bekijk ons aanbod in vlees en bestel gemakkelijk online.
Vlees

Pakketten

Bekijk ons aanbod in vis en vlees en bestel combinaties of pakketten online.
pakketten

Onze toppers

Wat onze klanten vinden

Bekijk alle reviews op Kiyoh

Vis & vlees online kopen

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit vis en vlees producten bent u op het goede adres bij visenvlees.nl. Wij verkopen diverse vis en vlees producten rechtstreeks van de boerderij en visser waardoor wij horeca kwaliteit producten tegen lage tarieven kunnen leveren. Onze producten zijn vers en worden in een gekoelde verpakking thuisbezorgd. Wanneer u een bestelling voor 11:00 plaatst kunt u deze de volgende dag in huis hebben (m.u.v. zondag en maandag).

Online slager

Visenvlees.nl is naast een online viswinkel ook uw online slager met een uitgebreid vlees aanbod. U kunt naast vele vis producten bij ons terecht voor Gevogelte, Kalfsvlees, Lamsvlees, Rundvlees en Varkensvlees. Of u nou op zoek bent naar een prachtige bavette of een tomahawk steak, wij zijn de online slager die u helpt aan horeca kwaliteit vlees maar dan voor thuis. Wij vinden het belangrijk dat mensen gemakkelijk thuis kwaliteit kunnen koken en daarvoor zijn mooie vlees producten noodzakelijk.

Viswinkel online

Naast ons grote aanbod in vlees hebben wij ook een zeer uitgebreid aanbod in vis en schaal en schelpdieren. Bijna alle producten zijn vers en worden gekoeld thuis geleverd in speciale gekoelde verpakkingen. Naast de verschillende verse vis en gerookte vis producten hebben wij ook een breed aanbod is schaal en schelpdieren waaronder coquilles, krab, kokkels, kreeft garnalen en nog veel meer. U kunt hier onze vis producten bekijken en hier onze schaal en schelpdieren.

viswinkel & online slager
Vis en vlees support

Hallo, ik ben Marieke.
Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust even contact met mij op!